Limefyllning. Blanda smulorna med det smälta smöret. Nu skall limejuicen i. Tryck ut med tummarna i en springform och ställ den i kylen medan du vispar ihop fyllningen
Vänd försiktigt runt äggulorna med den kondenserade och sötade mjölken samt lime och apelsinsaften. Att tillsätta apelsinjuice gör pajen lite sötare istället för enbart limesaft
Förra sommaren gjorde vi en citronpaj som vi gillade väldigt mycket men den här pajen medlime blev otroligt god och den blev härligt syrlig och frisk vilket passar perfekt när det är lite varmare ute
Med det vill jag ha sagt att använd de lime du hittar i affären, oavsett sort. Jag är alldeles för dålig på att använda mig av citrusfrukter när jag bakar, det blir så lätt att jag fastnar med våra vanliga svenska bär och äpplen
Servera med lite grädde. Hittade några limefrukter i kylen som höll på att bli dåliga och kom då på att jag velat testa att baka keylimepie så hittade Leilas recept som jag utgick ifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.