Tryter godsaks recepten får du mumsiga julrecept här. Den enda sötningen kommer från mullbären, tillsätt honung eller annan sötning om du vill ha det lite mer sött
Ljuvliga tryfflar med touch av apelsin. Julen är över men jag är övertygad att dessa recept kan vara en inspiration för dig till att mumsa mer på raw food även nu efter jul
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
För enkelhetens skull tänkte jag göra ett favoritrecept i repris, nämligen choklad/kaffebollar. Här kommer först receptet på de fräscha lime/kokos/aprikosbollarna
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.