kniv & skärbräda. Barnmat – Rawfood nötbollar med soltorkad tomat. Jo, Rawfood bollar så klart. Skär soltorkad tomat i bitar och skiva purjolöken, mixa samman med nötmassan
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som rawfood mellis eller något gott till fikat. Så här fram på fredagseftermiddagen, med hela härliga helgen framför oss, tänkte jag det passar bra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
Det här är mitt tredje försök med rawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. 2,5 dl sötmandel. Hacka 1/2 dl sötmandel och 1/2 dl cashewnötter och blanda i degen. 2,5 dl sötmandel
rawfood,. Några droppar mandelmjölk eller vatten. Tillsätt lite mandelmjölk för att få rätt konsistens. Pudra på lite kakao och decorera med Mandelflarn eller likande
De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars. Jag tänkte att en ask med rawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration
Rawfood bollar. 90 gram torkad mango. 1 dl kokoschips10 st. torkade aprikoser3 msk juice. ev. riven kokos. Blanda torkad mango, kokoschips och juice i en skål, låt dra i ca 5 minuter
Jag tycker RawFood är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Mixa mandeln till grovt mjöl och blanda med kokosolja, citronjuice och agavesirap. Jag fick ett mejl från Johanna som vill ha tips på ett bakverk som hon kunde impa på sina Rawfood kompisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.