Det här är mitt tredje försök med rawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. Dessa helt fria från vitt socker och smör och smakar trots det väldigt gott
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Rawbrownie. Raw chokladfrosting. Kladdig chokladbrownie utan nötter, istället använder jag solrosfrön och tahini vilket ger en nötig smak men passar för de som inte tål nötter av olika slag
Dessa supernyttiga brownies är hur goda som helst som efterrätt, fika eller mellanmål. Dessa supernyttiga brownies är hur goda som helst som efterrätt, fika eller mellanmål
Jag, och jag vet att många av er också gör det, älskar kladdkaka och denna lilla godsak är en blandning av både kladdkaka och brownie – massor av smak och såååå kladdigt
It’s been about a year since I first made these rawbrownies, and although I have tried lots of other rawbrownie recipes and variations since, this one is still one of my favorites
Brownien är både gluten-, laktos- och äggfri så den passar utmärkt för allergiker. Originalreceptet har jag hämtat från MindBodyGreen, en sajt som har korta och intressanta artiklar inom vegetarisk/vegansk mat, hälsa, träning och andlighet/personlig utveckling
Den här varianten sätter helt klart standarden för ett grymt raw-bakverk. De går att variera efter önskemål - jag har gjort dem med olika slags nötter, med eller utan glasyr och med olika smaksättningar
Brownie med Ballerina Kladdkaka kunde det bli en bättre kombination. Nä inte enligt mig, jag har alltid älskat ballerina, och det blir ännu godare om man blandar det med en super fluffig brownie
Receptet kom härifrån. När jag skulle planera måndagens efterrätt googlade jag "raw food brownie" och tog det första receptet jag hittade, som verkade enkelt och gott
Under året som gått sedan jag gjorde dessa för första gången har jag provat mig på massor av olika rawbrownies, men den här är trots det en återkommande favorit
Här kommer ett recept på en brownie jag gjorde för någon vecka sedan. Låt brownien stå i frysen i minst två timmar för att den ska få en fast och god konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.