Ramonas gorgonzolapaj
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 125 g smör
  • 2 msk vatten
  • 1 äggula Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och äggula och arbeta snabbt ihop degen. Tryck ut degen i botten på en form och nagga den med en gaffel. Låt stå svalt en stund. Förgrädda pajskalet i ugnen ca 10 minuter på
  • 500 g champinjoner
  • 180 g rökt skinka
  • 150 g gorgonzola
  • 3 dl grädde
  • 3 msk mjöl (då vår variant tyvärr blev väldigt lös skulle jag gissa på att öka mängden mjöl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.