Rabarbersangria
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g späd rabarber
  • 12 dl strösocker
  • 14 dl vatten
  • 14 kanelstänger
  • 12 flaskor rödvin
  • 116 cl söt sherry
  • 12 flaskor mineralvatten à 33 cl
  • 1 isbitar
  • 1 ca 8 dl skivade jordgubbarAnsa rabarbern och skär i bitar. Koka upp socker, vatten och kanel. Lägg i rabarbern, koka upp och ta från värmen. Låt kallna.
  • 1 Blanda rabarber med lag, vin och sherry i kannor eller bålskålar.
  • 1 Vid servering: Blanda i mineralvatten och is. Lägg i jordgubbar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.