Rabarberkräm (LCHF). 2016-05-07. 10. 19. 00. Kommentarer. Det är så enkelt, men så gott. Jag själv gillar inte vanlig kräm konsistens då det påminner mig om tapetklister,haha
Strax efter midsommar tog jag reda på rabarbern och fryste in ett antal inför hösten och vintern. Men det är ändå något som hör sommaren till för mig och i dag har jag gjort rabarberkräm (som jag inte ätit på hela sommaren)
500 g rabarber. 1½ dl strösocker. 4 dl vatten. 2 msk potatismjöl. Arla® mjölk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g rabarber 1½ dl strösocker 4 dl vatten 2 msk potatismjöl Till servering
Ingredienser Portioner. 4 6 dl vatten 1 1/2 dl socker 1/2 tsk stött kardemumma 600 g tunt skivad rabarber 2 msk potatismjöl 1/2 tsk socker att strö över mjölk till servering Lägg till i inköpslistan
Solen skiner, många dagar ledigt och vi har nytvättade fönster. Ibland är nästan allt bra samtidigt. Dessvärre har lilla H blivit sjuk och har idag haft hög feber, stackarn
Idag gjorde vi årets första rabarberkräm och så gott är det. ) Eftersom vi bara kör lite på en höft blir de inte exakt samma varje gång vi gör det men ska försöka skriva receptet så bra som möjligt ändå
07 Jul. 09. 53. Rabarberkräm. 0kommentarer. Godmorgon kära läsare. Idag har jag en fartfylld tisdag framför mig - först blir det en snabbvisit i Kalmar och Ikea, och sen snabbt hem igen och motta gäster
Oj vilka härliga sommardagar vi har nu. Igår hade barnen skolavslutning och vädret visade sig från sin bästa sida med solsken och svensk sommarvärme, så härligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.