Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktisktväldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Efter en lång dag i skolan bar det av direkt hem för att vara barnvakt åt minkusins barn. när vi kom hem hade Rod plockat fram lite råvaror och gav miglite grundläggande instruktioner för en god god gryta med Spansk choritzo som huvudingrediens, galet gott blev det
Skördetiden är här och det är hög tid att förvälla och ta vara på det som finns där ute. Röda vinbär är ett av de bär som det finns gott om och som liggermig varmt om hjärtat
Riskrem med rød saus er fast juledessert hos oss som hos veldig mange andre. Ferdigkjøpt saus smaker omtrent ingenting og inneholdersannsynligvisveldiglite, om noen, bær i det hele tatt
Igårfick jag för mig att testa något nytt. Ute i trädgården har vi haft en buske med röda vinbär som vi har använt bland annat till glass, muffins och självklart bara för att äta direkt från busken
I går var det söndag och en dagen-efter dag. Jag hade ett sådant sug efter en fet pizza, detta trots att jag vaknade utan vare sig huvudvärk eller dagen-efter-ångest
smør eller kokosolietilstegning. godt med (frisk) timiantil drys. Opvarm ovnen til 180 grader. 4 hele kyllingelår. 1 dåse limabønner/butterbeans. 200 g aspargesbroccoli. 3 fed hvidløg. 100 g kalamata oliven uden sten. 2-3 spsk rød balsamico. 1-2 tsk yaconsirup eller honning
Oj oj, vad jag varitdålig med att skriva här på bloggen. Jag hoppas att det ska blibättring på det nu när vardagen har återkommittillfamiljen Kårdahl/Andersson
Jag skulle vilja vara lite mer nytänkande när det gäller viss mat. Till exempel att komma på nya fräscha sallader och röror med liteknasiga och nyttigaingredienser
Denne pastaretten er noe vi lager når det skal gå litt fort isvingen. Den består av grov penne, fløte, rød pesto, grønne erter, spinat og tomater bakt i ovnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.