Recept ⁄ TillbehörInlagd rödkåloch rödlök, ett krispigt alternativ. Rödkålen behåller dessutom sin krispighet om man vill tillföra olika texturer på sin rätt
Skala äpple, rödlök och ingefära. Skär ner äpplet i tunna klyftor och finstrimla rödlöken. Smält smöret i en kastrull och fräs äpple, rödlök och ingefära tillsammans med saffran
Hetta upp kokosoljan och bryn rödkålen lätt. Servera med rödkålswoken. Vi mår båda bättre, är starkare, piggare och lite slankare än när vi kom i höstas
Även godaste rödkålen hittar du där. Så långt i från burk Rödkål man kan komma. Godaste julrevbenen gör du med hjälp av detta receptet>>men häller i 33 cl julmust i kokvattnet och river i ca 1-2 cm färsk ingefära i marinaden
Rödkål- och blomkålslunch. Känns inte som en primör direkt men förra veckan råkade jag på ett underbart litet fluffigt rödkålshuvud, så fluffigt ett kålhuvud nu kan vara
Ös upp chutneyn pårena varma glasburkar och sätt genast på lock. Vill man ha en slät chutney kan man finfördela tomater, äpplenoch lök i en mixer före kokningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.