Sött, surt, kryddigt och fantastiskt uppfriskande. Just nu har jag juicefest. Råsaftcentrifugen hjälper mig att tillfredställa kolhydratsuget och mina gravidcravings efter citrus och sura äpplen
Devils chocolate cake. Då fika gästerna älskar choklad föll det på en Devil's Chocolate cake. Jag skulle bjuda på lite fika och kände för att baka en tårta
Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil's food cake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jag göra den igen skulle jag nog minska på glasyren)
Kale Chips, so crazy good. The best and most delicious way is to bake them in a low heat to get better control, because I promise you that it's not a funny story with burnt kale chips
Devil’s eggs – ett snabbt och enkelt förslag till påskbordet. Devil’s eggs är kokta ägg där gulan blandas med majonäs och i det klassiska receptet så har man i paprika, chili och andra lite starkare kryddor
Smarriga, chokladstarka cups med frisk jordgubbsfrosting. Mums. Receptet är inspirerat av Leilas, men jag har bytt ut några ingredienser och förenklat lite
Till jul gjorde jag grönkålschips. Väldigt enkelt och hälsosamt. Jag köpte grönkål i en påse, tog en del utav detta, tog sönder i bitar (ta bort "pinnen" i bladen) och spred ut på en plåt med bakplåtspapper (kanske 80 gram, mer fick inte plats på en plåt)
Kale chips have been really in lately, and everyone has certainly tried to do their own. I have only eaten store bought kale chips before, until I recently made my own
Igår var en urmysig kväll med Mia och Kristin. Vi frossade i den här fantastiska chokladkakan. 200 g smör3 dl ljust muscovadosocker1 dl ljus sirap4 st ägg3 dl mjölk5 dl mjöl1
Blend the kale in a food processor or chop it very finely, until it has a pesto-consistency. Mix the cooked amaranth with kale, add the olive oil and green soy beans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.