Rådjursgryta med örtrisotto
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skalade, tärnade morötter
  • 2 skalade, tärnade palsternackor
  • 60 g delade champinjoner
  • 0,5 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 kg tärnat rådjurskött, t ex stek eller bog
  • 1 msk smör
  • 2 msk tomatpuré
  • 33 cl öl
  • 0,5 liter utspädd viltbuljong
  • 1 dl majsolja
  • 2 msk salt
  • 3 tsk svartpeppar
  • 1 msk farinsocker
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 stjärnanis
  • 2 lagerblad
  • 1 urkärnad, delad röd chili
  • 30 g färsk skalad ingefära
  • 1 kanelstång
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk majsstärkelse
  • 2 msk grovhackad bladpersilja
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 2 msk smör
  • 4 dl avorioris
  • 2 dl vitt vin
  • 8 dl utspädd varm viltbuljong eller kalvbuljong
  • 50 g smör
  • 50 g riven parmesan
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1 dl finhackade färska örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.