Jag är ingen expert på skaldjur och fisk, inte alls. Jag tycker väldigt mycket om lax, i alla former. Brukar även laga torsk ibland, men där tar listan slut… Jag tycker fisk är spännande men det är svårt att börja äta något man inte är van vid
Idag går det 17. e Uppdraget på Kågeskolan av stapeln. Jag hejar förstås på min klass 9a. Ikväll är det 9. ornas kväll och det är mycket som ska hinna bli klart innan dess
Ingredienser Portioner. 4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Såg du solförmörkelsen i förmiddags. Här var den molnigt (det är ju trots allt Växjö vi pratar om så ingen blev väl förvånad…), men det gick ändå att ana månen framför solen och nog blev det lite dystert dunkel över staden
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna trottole) 580 g handskalade räkor i lake 1 zucchini 1 msk olja salt och peppar 2 dl vispgrädde 130 g kronärtskockscrème 1 kruka körvel 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.