Räkpaj Gör pajdegen enligt receptet på brieostpaj. Ta ut ur kylen och förgrädda i 10 minuter. Strö i ost och räkor Hemmets Journal
Kotlett i ädelsås Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem i smör 2 minuter per sida. Ta upp kotletterna. Skala och hacka löken och lägg ner i stekpannan Hemmets Journal
Oststuvade Makaroner & Dubbelkorv + Gratäng - Recept Oststuvade Makaroner. Ingredienser 3-4 portioner. Pastan. 280 gr makaroner. Koka pastan enligt paketets rekommendationer Rune Matomanen - Matälskare
Snabba tårtan Skala räkorna och tag undan några till garnering. Dela resten i mindre bitar. Vispa grädden. Rör ner räkor och dill Hemmets Journal
Marinerad fläskfilé Putsa, salta och peppra filéerna. Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Lägg över köttet i en ugnssäker form och stek i ugn på 175º tills innertemperaturen är 65º Hemmets Journal
Fina fiskgratängen Skala och hacka löken och lägg i en ugnsfast form och häll på vinet. Krydda fisken med salt och peppar Hemmets Journal
Svampgratinerad kassler Skiva kasslern och lägg den som om den vore hel på ett ugnsfast fat. Ansa och skiva champinjonerna. Skala och hacka löken Hemmets Journal
Kassler med champinjoner Skiva svamp och purjolök och fräs i smör tillsammans med paprikapulver tills vätskan har kokat in. Strö över mjöl och rör om Hemmets Journal
Kålsoppa med färs Strimla kålen fint. Skala och strimla löken. Fräs kål och lök under omrörning i lite matfett tills kålen slaknar Hemmets Journal
Wraps med laxröra Tärna laxen. Skala äggen. Hacka ägg, potatis och äpple. Rör samman gräddfilen med kaviar och gräslök. Rör ner allt det hackade Hemmets Journal
Räkor i currysås Räkor i currysås 4 portioner. 500 g skalade räkor. 1 röd paprika. 1 grön paprika. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 röd chili Back 2 Basics
Kinagryta med sötsur sås Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda runt så att alla bitarna får färg Hemmets Journal
Krämig räkpasta En riktigt krämig och god räkpasta. Bland det godaste jag ätit på länge. Enkel och snabb framförallt gott silvias mat & bak sida
Fransk fiskgryta med saffran 1. Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del. Skär fisken i mindre bitar och skala räkorna Ica kuriren
Stek ris på kinesiskt vis Vispa ägget lätt och stek det i stekpannan med lite matfett. Rör så att det delas. Ta upp ägget. Fräs lök, purjolök och skinka i olja Hemmets Journal
Heta räkor Skala räkorna. Skala lök och vitlök. Finhacka dem. Ansa och skiva svampen. Kärna ur och tärna paprikan. Kärna ur chilin och finhacka den Ica kuriren
Italiensk soppa Ansa salladslökarna och skär dem i ca 1 cm stora bitar. Skålla, skala och tärna tomaterna. Ansa och tärna zucchinin Hemmets Journal
Omelett med kräftfyllning Vispa sönder ägg med en gaffel tillsammans med vattnet. Salta och peppra. Värm en släpp lätt-belagd stekpanna med matfett tills det är gyllene Hemmets Journal
Crèpes med skaldjursfyllning Vispa ihop mjöl och hälften av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt. Vispa ihop till en slät smet Hemmets Journal
Svampsås till pasta Skär baconet i bitar och stek det i en stekpanna. Skiva svampen och skala och hacka löken. Tillsätt smör och låt svamp och lök fräsa med baconet Hemmets Journal
Pastasallad Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av. Strimla baconet och stek ett par minuter Hemmets Journal
Minipajer med kantareller 125 g Arla® Svenskt Smör. 13 dl vetemjöl. 12 msk kallt vatten. 1200 g kantareller. 11 knippe salladslök. 11 msk Arla® Svenskt Smör Arla
Moussaka Skala och skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor. Förväll potatisen i kokande lättsaltat vatten, ca 3 minuter Hemmets Journal
Pastasås med räkor Skiva svampen och fräs den i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in. Tillsätt pressad vitlök, grädde och räkost och koka upp Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.