En något modernare variant av klassikern päronmedaftereight. Garnera med en halv aftereight. Lägg i päronhalvorna, sänk till medeltemperatur och låt päronen småkoka tills de blir mjuka
den klassiska efterrätten var PäronmedAfterEight. Eftersom alla i familjen inte är lika förtjusta i denna efterrätt garderade vi oss med lite persikohalvor också, kan inte riktigt bestämma mig för vilken av dessa två efterrätter jag tycker bäst om så jag tog av båda
Lägg päronhalvorna i en ugnsform, med snittytan nedåt. servering med vispad grädde och riven choklad. Ta ut formen och lägg upp på assietter och lägg direkt på AfterEight
Sila bort spadet från päronen och lägg dem i en cirkel med snittytan nedåt i formen. Idag har jag varit på två promenader, både med Olivia och med mamma, och det var nog tur det eftersom jag har ätit lite väl mycket kladdkaka den här helgen
Det är ingen hemlighet att jag älskar AfterEight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men aftereighten gjorde den sega insidan ännu segare
Kladdkaka medaftereight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 aftereight bitarSmält smör och blanda ner grädde och aftereight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld medaftereight, toppad med en fluffig päronfrosting
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Servera med lättvispad grädde. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g Aftereight. 100 g Aftereight
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfterEight-choklad. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.