Queneller med hummersås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé av lax, kolja, torsk, abborre eller gädda
  • 1 tsk salt
  • 1/2 krm vitpeppar, nymald
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 2 msk dill, fint skuren (fryst går bra)
  • 2 äggvitor
  • 2 1/2 dl mellangrädde, 27%
  • 1 1/2 liter vatten
  • 1/2 msk salt
  • dillkvistar
  • 1 tsk vitpeppar, hel
  • 2 msk hummerfond, konc.
  • 3 dl vatten
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk majsstärkelse
  • 1 msk vit vermouth
  • 1 tsk strösocker
  • 1 krm salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.