Vänd ner pumpapastan i stekpannan och låt den värmas under ett par minuter. Hetta upp smör i en stekpanna medmed höga kanter och stek champinjoner och lök
Hetta upp en panna med lite smör och olja. Låt såsen koka ihop och smaka av med salt och svartpeppar. Strimla salladen och blanda med ärtorna, rivna morötter och finhackad rödlök
I en skål tillsammans med ingefäran. grovhacka grönkålen och knåda den med lite olja och salt. Mixa undertiden den ugnsrostade pumpan, vitlöken, solroskärnorna, citron, ingefära, vatten och en skvätt olja till en slät kräm med en stavmixer eller blender
Okomplicerat med enkla smaker och hemodlade grönsaker. Servera med rucolasallad. Koka ca 20 minuter, tills riset är genomkokt med fortfarande har lite kärna
Och eftersom de inte bara lät sanslöst goda utan även var det så måste jag bara dela med mig här. Lägg lök-, morots- och äppelbitarna i mixern tillsammans med löken och övriga ingredienser utom quinoan & sesamfröna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.