45 g
casein protein, choklad. ( Body Science, Double rich chocolate eller Double chocolate Almond )
Lite salt, jag använde flingsalt. ( muuummms )
Vispa ihop Allt, häll ut i ca 18- 19 st muffinsformar eller en bakplåtspapper klädd form. Smeten ska vara ca 1,5-2 cm hög. In i ugnen i ca 20-25 min på 150 g
Låt svalna helt.
200 g
färskost, light..ca 4%
10 g
casein protein, choklad. ( Body Science, Double rich chocolate eller Double chocolate Almond )
Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Som många vet så älskar jag choklad, och dem här är verkligen en dröm för choklad älskare. En smakrik choklad cupcake med en krispig botten av oreokex och som pricken över i
Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Om du nu vill kan du doppa dem i smält mjölkchoklad (ca 150 g) och sedan ställa in i kylen (endast några minuter) till chokladen torkat. 100 g mörk choklad 70 %
vit + brun blockchoklad (till ögon). Smält lite vit och brun choklad i separata vattenbad. Droppa först en rund droppe med vit choklad, på bakplåtspapper
Grejen är att vissa tycker det är konstigt att mixa vanilj och choklad men jag har en grej för att blanda de två smakerna (de har ni säkert märkt), tycker det blir som det bästa av två världar
Grovhacka den vita chokladen och dela jordgubbarna och blanda ner i smeten. Vit choklad frosting. Smält chokladen i vattenbad eller i en chokladsmältare
Det blev mini choklad cupcakes med nutella frosting. Rör i hackad choklad i smeten. )Choklad cupcakes - ca 16 st Normalstora 3 dl mjöl. 1 dl hackad chokladNutella frosting. Choklad cupcakes - ca 16 st Normalstora 3 dl mjöl. 1 dl hackad choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.