Har bestämt mig för att baka en Folkets Bröllopstårta, utan fusk och E-nummer. En riktig sådan består av en mandelbotten, jordgubbskompott, vaniljbavaroise och mandelkrisp, detta täckes sedan med vit marsipan
Vi hade just klätt på oss för att gå ut för en uppfriskande powerwalk men då öppnade sig himlen, så det var bara att ta ett steg bakåt och stänga dörren om sig
Inför påsken hade jag lite ledigt och tänkte att nu minsann – Levain är ju inget man bakar sådär på impuls, utan det är verkligen ett projekt, åtminstone första gången
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Jag använder mig i huvudsak av den burk som har en bild av Key Lime Pie på framsidan och som väger ca 400g (har även kokat på den med regnbåge och fått samma resultat)
Så nu är det fullt kaos här hemma i köket sen igår då vi började vårat projekt. För ett tag sen så sprack våran diskbänk som var i trä och det funkar ju inte att ha det så, så nu efter jul så beslöt vi oss för att ta tag i det
Har haft fullt upp med ett projekt på sistone, och ingen, ingen tid till bloggen - har saknat er. Det verkar som om jag inte kan göra flera saker samtidigt nuförtiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.