Det kom för en tid sedan ett litet önskemål på en tårta som passar alla åldrar och själv så kan jag inte komma på någon annan tårta som iaf alla imin närhet mer än gärna mumsar isig
Resan var extra spännande eftersom vi hade sällskap med en vän som tidigare bott iBangkok. Den här årstiden, när det är så kallt och mörkt att man knappt kommer ur sängen om mornarna drömmer jag migtill varmare länder
e våningen o ta en drinkinnanmiddagen. Det gäller att bearbeta sina rädslor. Hur coolt som helst var det att åka upp på Bangkoks högsta skybar 64. Det var ju bara 249 meter o jag har ändå övat mig när jag var med mamma o Bella i Rocka Faller Centre hälsade på Bella i NYC
) behöver jag säga att jag älskar Grand Hotels skaldjursveckor. Känner miglite tagen från gårdagens skaldjursbuffé, oj vad jag åt, så fantastiskt gott var det
Hemma har jag en litenPrincessa som heter Elin som är två år och hennes pappa Niklas. Itidigareinlägg så efterlyste jag era favoritrecept och Alexandra Berta var först med att höra av sig med sitt
När jag bodde iBangkok var det här min frukost nästan varje dag. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den ioändligavariationer men grunden är alltidris, ägg, fisksås och lök
Hela arbetsdagen imorgon ska jag tillbringa på relativt nybyggda ClarionHotel Sense med alla kolleger, jag har stora förhoppningar på god mat och gott fika
Buffalo wings är ännu en av alla dessa hundratusentals grejer som jag aldrig käkat på riktigt, i och med att jag växte upp i Borlänge i en familj som åt ute en gång per år (och då på mammas jobb på ett hotel, och då alltid samma hamburgare) och blev vego innan jag flyttade till Stockholm och blev en foodie
Vänd köttet efter halva tiden. Vitlökshack. Blanda samman hackad vitlök med hackad rosmarin och salvia. Ta upp kycklingköttet och skär det i mycket tunna skivor
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligtpedagogiska recept och litekuriosa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.