Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesan och parma
Börja med potatiscocotterna . 4 person(er) Ingredienser 700 g oxfile, mittbit 2 krm svartpeppar, nymalen 50 g parmaskinka, lövtunna skivor 0,5 dl pesto 1 dl parmesanost, nyriven 1 tsk salt 1 msk smör till stekning Rödvinssky 1 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kalvfond 0,5 msk idealmjöl 2 msk smör 2 krm 1 krm Potatiscocotter 5 st potatis, medelstora 1 dl schalottenlök, tunt skivad 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymalen 1 dl creme fraiche 2 dl vispgrädde 0,5 dl parmesanost, riven 4 st porttionsformar, cottotter som rymmer ca 1 1/2 dlTillagning. 700 g oxfile, mittbit 2 krm svartpeppar, nymalen 50 g parmaskinka, lövtunna skivor 0,5 dl pesto 1 dl parmesanost, nyriven 1 tsk salt 1 msk smör till stekning Rödvinssky 1 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kalvfond 0,5 msk idealmjöl 2 msk smör 2 krm 1 krm Potatiscocotter 5 st potatis, medelstora 1 dl schalottenlök, tunt skivad 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymalen 1 dl creme fraiche 2 dl vispgrädde 0,5 dl parmesanost, riven 4 st porttionsformar, cottotter som rymmer
MAT & BAKBLOGGEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.