Margarin att steka iochtill formen. ½ kg köttfärs. 10 st potatisar. 200 g riven ost. ½ kg köttfärs 1-2 pkt bacon 25 cm purjolök 2 st gula lökar Salt Peppar Margarin att steka iochtill formen 10 st potatisar 3 dl grädde 200 g riven ost
Hacka löken och dela paprikanimindrebitar. Salta och peppra. Bred ut köttfärsröran över. Det får bli en Grekiskgratäng med pasta, snabbt men väldigt gott
Väldigt enkelt (som vanligt) och mycket gott. Då vi åker till landet idag har jag ingentingroligt att bjuda er på just denna kväll, men därför tänkte jag istället dela med mig av receptet på rätten jag gjorde igårkväll
Helstekt regnbåge med fuskhollandaise & potatis. Tisdagoch veckans matsedel,, denna vecka blir det några gamla favoriteroch en ny köttfärsrätt som jag delar receptet på
Skala potatisoch lök. Skär potatisenistrimlor. Gott till bröd och en sallad. Skär skinkanistrimlor. Varva potatis, lök, skinka, ost, salt och kryddor i en smord ugnssäker form
Skala ochskiva eller klyfta potatisen grovt. Prova med sticka om potatisen är mjuk. Varva köttfärsochövrigaingresienseri lergrytan, krydda mellan varven
Lägg ipotatisarna runt om och knacka sönder dem med något trubbigt. Krossad potatis. Det är Madeleine på Landleys kök som komponerat rätten, jag bara lånade ochmodifierade det litet
8-10 medelstora potatisar, ca 3/4 kg. Ca 300 g rökt skinka. 2 dl riven lagrad ost. Ev 1 tsk timjan. 2 dl vispgrädde. 8-10 medelstora potatisar, ca 3/4 kg 2 gula lökar Ca 300 g rökt skinka 2 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ev 1 tsk timjan 2 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.