Skala och dela potatisen tärningar, inte för små. Skala och slanta morötterna, lägg dem och potatisen i en gryta och slå på vattnen och tillsätt buljongtärningarna, låt koka i en tio minuter
Hon sjunger riktigt högt och fint och föreställningen var väldigt harmonisk och vacker. Jag tycker konståkning är så elegant och det ser så kärleksfullt ut att titta på alla vackra rörelser och danser med fiolens sköna toner i bakgrunden
Hon sjunger riktigt högt och fint och föreställningen var väldigt harmonisk och vacker. Jag tycker konståkning är så elegant och det ser så kärleksfullt ut att titta på alla vackra rörelser och danser med fiolens sköna toner i bakgrunden
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Baka potatisen och låt den svalna något. Dela potatisen och gröp ur den. Blanda den rivna osten, baconen som du klippt i bitar och knaperstekt med potatisen
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Finhacka gul löken och vitlöken. Dela broccolin i mindre bitar och skär stammen i mindre tärningar. Lägg i broccolin i kastrullen och häll på vattnet och tillsätt grönsaksbuljongtärningarna
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.