Precis inget alls, såklart. Snart är det påsk och jag ser fram emot några dagar ledigt. Vi ska till landet och fixa i huset, träffa vänner och - framför allt - äta massor med god mat
Jag brukar säga att jag aldrig blir sjuk. Därför vaknade jag i morse med vissa känningar i halsen. För när ska man bli sjuk om inte när det som minst lämpar sig
Bland ihop marinaden. Placera svamparna i en ugnseldfast form med ovansidan neråt. Skär ev av fötterna på svamparna och fördela marinaden jämt över dem
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Sötpotatis. Skala och tärna sötpotatisen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Hej hej. Idag har jag verkligen fått massor gjort (klappar mig själv lite på axeln) har inte suttit ner på hela dagen faktiskt, jo när vi åt lunch men inte annars
Lagom runda, lagom bruna, lagom stora. Hemgjorda köttbullar är ju absolut bäst, eller hur. Man slipper den där gummiaktiga konsistensen och känslan av att de innehåller något lurt även om innehållsförteckningen ser OK ut
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Sötpotatis. Skala och tärna sötpotatisen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Jag älskar frittata. Ägg som dominerar i en frittata gör den matig som den är. Lägg till en massa grönsaker, bacon och ost så har du en hel måltid med just den här frittatan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.