Jag gillar maränger, tyvärr kan man ju inte äta dem jämt och ständigt, då de i stort sett endast är socker och äggvita, haha ^_^ Men någon maräng til jul kan man ju unna sig, och jag tycker om maränger med lite smak, och vad passar väl till jul om inte polkagrisar
Börja med att krossa polkagrisarna i en mixer. Klicka ut på bakplåtpappersklädd plåt- med teskedar om du vill ha små men många, eller med matskedar om du vill ha få men stora
Det roligaste med att baka tycker jag är att man får vara kreativ. Det här är alltså det sista inlägget om bakkvällen vi hade tillsammans för några veckor sen och sist ut är dessa polkamaränger
Toppa med resterande chokladkross och silverkulor. Vispa äggulor med sockret tills den är luftig. Blanda ägget med den smälta chokladen och vänd ner grädden
Garnera eventuellt medsilverkulor, nonstop, strössel eller något annat. Medan jag roar mig med Susanne i eftermiddag och kväll ska ni få recept på mer maränger
/ Glasera cupcakesen och strö över silverkulor. / Sätt formar i en muffinplåt, fyll till 3/4 med smet. I’ve realized over the past days working through my recipe index how my baking has changed, partly because after a while, all your traditional go to bakes has been uploaded, and you’re challenged to try new things
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.