Vispa creme fraichen fluffig med en elvisp. Blanda med matyoghurt och smaka av med salt och peppar. Blanda försiktigt creme fraiche, majonnäs och färskost i en skål till en jämn smet, smaka av med lite salt
Igår så tillverkade jag ett (nästan) alldeles eget läppbalsam, efter Underbara Claras recept. Om ni vill lära er fler av Claras husmorsknep så tycker jag att ni ska lyssna på Husmorsskolan på P1 på måndagar 10
Den var väldigt väl utformad, med bra bilder och lättlästa instruktioner. I veckan fick sonen hem sin nya receptbok, Clara Lidströms och Annakarin Nybergs nya succébok Baka som vänder sig till barn
Börja med att göra strösslet. Gör ett kulprov genom att droppa lite smet i ett glas med kallt vatten. Ta några polkagrisar (eller en halv stång) och lägg i en plastpåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.