Jag och O har börjat planera lite inför sommarens semester. Det hör inte till vanligheterna att vi är ute i så här god tid och det känns riktigt uppfriskande att ha så mycket att välja på när man tittar på flygresor och hotell
Här sitter jag o systern o mumsar sconesfrukost på tåget genom skåne. Vår plan från början var att lyxa till det och köpa ett sånt där frukostpaket från espresso house, men det hade inte öppet så tidigt på söndagar
Att anordna en perfekt tillställning är ju något alla vill. Alltså, håller man en fest eller middag, så vill man ju att gästerna ska ha haft trevligt när de sedan går hemåt
Då var det fredag igen och kanske dags att planera veckoinköpen av mat för nästa vecka. Här kommer förslag på ett superenkelt och snabbt storkok med få ingredienser, en del kryddor men inga mejeriprodukter
Hemvägen är lite "lurigare", det blir väldigt lätt tråkigt och en känsla av att man bara vill hem, men det har vi alltid hanterat så att vi planerar in ett stopp över en dag på en stor nöjespark (tex HeidePark i Tyskland, eller som förra året, tyska Legoland)
Det är chokladsnittar, chokladbröd eller chokladkakor som får oss att ta denna resa tillbaka i tiden och med ett glas iskall mjölk i handen så går den resan så mycket snabbare
Aug 2013. Svenskarna vallfärdar som aldrig förr till New York och numera är det inte bara Manhattan som lockar utan också det allt mer gentrifierade, hippa Brooklyn
Min syn på mat har verkligen förändras de senaste åren. Visst har jag alltid tänkt på vad jag stoppar i mig, men de senaste två åren har jag insett hur mycket maten vi stoppar i oss påverkar oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.