Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering ochatt helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Lite kaxigt att även syrran och svägerskan fixade att skruva trall så de får också vara med på bild. Jag lovade attlaga middag mot utebliven arbetsinsats med ovanstående arbetsredskap
Eftersom thaimat och färsk ingefära är två favoriter här hemma, och mat som är enkelt attlaga, gott att äta uppskattas, så var jag ju bara tvungen atttestlaga Livsnjutarnas bidrag till Månadens middagstips
Då är det här en perfekt rätt att ställa fram på buffébordet. Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamt i ugnen och sedan droppa på ytterligare en marinad blir det otroligt saftigt och mört
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Spritsa så att strängarna går parallellt längs med plåtens långsida
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Ta ut äggen i god tid så att de blir rumsvarma, viktigt så att inte chokladkrämen skär sig när du gör den
Vet inte riktig än vad jag ska laga för gott till ikväll. I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Hur gott som helst och superduperenkelt attlaga. Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.