Praktiskt med bullformar som håller fyllningen kvar. Bra till buffén eller till utflykten. Gör den med egen god tomatsås eller köp en färdig om du vill spara lite tid
Godmorgon kära läsare. Hade sovmorgon till 7. 10, vaknade 6. 10. Fail. Ledig dag betyder tvätta och sortera tvätt, förbereda blogginlägg, promenera, handla och förbereda helgen
Här kommer ett recept på jättegoda pizzasnurror som går supersnabbt att göra och som är ett perfekt drinktilltugg nu på sommaren och som både stora och små tycker om =) De här pizzasnurrorna är goda både varma och kalla och går utmärkt att äta någon dag efter man har gjort dem
Pizzasnurror var perfekt att ha på glöggbordet då man gärna vill ha lite salt till glöggen. Dessa är uppskattade av både stora och små och var väldigt lätta att göra
Arbeta degen smidig och blank. Låt jäsa ca 15 min. Kavla ut degen till en rektangel, bred på chilisås och strö över skinktärningarna, riven ost och oregano
" =)Igår gjorde vi pizzasnurror, något som var nytt för oss alla tre. Ingredienser, ca 30 st bullar9 dl vetemjöl (550 g)1/2 tsk salt2 msk vit sirap (eller strösocker)1 ägg25 g smör1 pkt (50 g) jäst för söta degar3 dl fingervarmt vattenÄgg till penslingFyllningKetchupRiven ostKryddorValfritt pålägg** Man kan fylla pizzasnurrorna med lite vad man känner för och/eller har hemma
Igår på Diggiloo så tog vi med oss pizzasnurror som jag hade bakat tidigare under dagen. Dom är verkligen superenkla att göra (speciellt om man köper ett sånt där färdigt pizzakit som finns i kyldisken) och perfekta att ta med sig som pick-nick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.