Bred ut pesto och fördela spenat, fetaost och strimlade soltorkade tomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 200 g Fetaost
Här har jag uppdaterat mitt gamla inlägg "pizzabullar" med lite fräschare bilder. Sen tycker jag att man inte ska snåla med osten, jag använder gott om ost både i fyllningen och på toppen
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Dessa bullar åker med på våran utflykt i morgon som mellanmål till både barnen och till oss vuxna
Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
(Använder du olja - värm upp den tillsammans med mjölken tills den är fingervarm). I en gammal gammal Lant tidning som ligger ute hos min pappa finns detta recept på pizzabullar
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Pensla med ägget, strö över salt och oregano. Värm mjölken till 37° och rör ut jästen. Tillsätt samtliga ingredienser till degen och arbeta samman den tills degen blir smidig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.