Här är ett ruskigt bra recept på pizzadeg, som kort och gott ger perfekt pizza varje gång. Men receptet kommer från en som har tagit det här med pizza på största allvar och som verkligen har gått till botten med de kemiska processerna
Fräs gul lök och vitlök i oljan tills den blivit mjuk, häll på vattnet, koka ihop med löken några minuter och koka sedan med passerade tomater, tomatpuré, socker, oregano, och chili i cirka 10 minuter på svag värme
-). Idag kände jag för att laga pizza. -). Men inte vilken pizza som helst, en nyttigare variant med en botten baserad på kikärtsmjöl och proteinpulver
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Kavla ut degen till två stora runda pizzaformar eller på en plåt. Pizzadeg. Pizzakrydda. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 minuter. 1 burk (ca 600-800g) ananas
Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana
byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.