Inlagd eller pickladrödlök, passar till det mesta, den håller minst en eller annan vecka i kylen. Rör samman ingredienserna till lagen samt koka upp denna under omrörning, häll lagen över rödlöken
Skala och skär rödlöken i tunna skivor på mandolin. 2 rödlökar. 2 rödlökar ½ dl ättikssprit. Ett gott tillbehör till många rätter, kanske allra bäst till kött och rätter med asiatisk touch
Om man vill så kan man såklart öka på vattnet till 1 1/2 dl. 2-3 rödlökar · 1 dl vatten · 1 dl socker · 1/2 dl ättika (12%). 2-3 rödlökar. 1/2 dl ättika
Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök
Picklad/syltadrödlök – en spännade touch till en vanlig sallad. Här har det grillats för fullt till middag och nu tänkte jag att ni skulle få ett litet recept på ett gott tillbehör till maten/salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.