Skala och skär rödlöken i tunna skivor på mandolin. 2 rödlökar. 2 rödlökar ½ dl ättikssprit. Ett gott tillbehör till många rätter, kanske allra bäst till kött och rätter med asiatisk touch
Pickladrödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök
Pickladrödlök är ett supergott tillbehör som ger lite extra sting till middagen. Rödlöken ligger i en lag som gör den härligt sötsyrlig, och det är superlätt att göra
Så gott och den blir mildare när den är picklad. 2 rödlökar, skiva tunt, gärna med mandolin 1½ dl vatten 1 dl strösocker ½ dl ättikssprit 12% 1. - Läs hela inlägget här 2 rödlökar
Pickladrödlök är en av mina favoriter som passar bra till många maträtter. Jag tycker att Äppelcidervinägern ger rödlöken en djupare och rundare smak och samtidigt kan jag även använda mindre socker, då äppelcidervinäger är naturligt mildare och sötare i smaken än vanlig ättika
4 st rödlökar. Skala löken och skär den i tunna båtar. Koka upp ättika, socker och vatten i en kastrull. Rör tills sockret har löst upp sig och låt sedan lagen svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.