225 C
Tryck ut degen i en pajform. Nagga den med gaffel. Min väns mammas specialtrick är att pensla pajskalet med ägg, så det gjorde jag, verkar toppen. Förgrädda skalet ca 10 min Fyllning:
1 röd
och
1 gul
paprika
1 squash(ca
300 gr)
2 st
rödlök
3
ägg
2 dl
mjölk
1 dl
pesto hemlagad eller köpt
100 gr
mozarella
250 C
Skär upp grönsakerna i lagom bitar lägg i långpanna, stänk över olivolja, salta och peppra. Grönsakerna ska rostas i ugnen ca 20 min.Sätt ner ugnen på
Mixaalltingtillenpestotillsammans med pressad citron, salt, peppar ochriktigt med olivolja. Lägg grönsakernaien ugnsfast form och arbeta inolivolja, salt och peppar
Tillmiddag plockade jag fram min nya favoritprodukt - grönsakspasta från Pastella. Rör ner en massa pestoi pastan och servera tillsammans med grönsakerna
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenenochgrönsakerna. Skär morötter ochpotatisi halvor, lökeni klyftor, hela krossade vitlöksklyftorochpaprikani stora bitar
Vad nivillmen de är verkligenlikaenkelt som att äta vanlig tacos eller tacopaj. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idagen lördag ochvi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va likatrist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.