Varje år då vi anordnar glöggfest så försöker jag hitta något roligt och nytt recept och i år blev det detta men jag har inte följt receptet utan vi gjorde på vårt sätt
Cheesecake, pajer och tarte Jul och Nyår. Pepparkakspaj med saffranscheesecake. 29 November 2017. Inte ofta som jag slänger rester från mina bakningsprojekt
Ett recept ur boken Smulpajer - nya och gamla favoriter för smulälskaren av Maria Öhrn. Den gick att äta med mycket vaniljsås till, men jag tycker att den var alldeles för torr för min smak
Som en pepparkakspaj fast något starkare. Ett säkert tecken på att hösten är här är att butikshyllorna börjar fyllas på med pumpor i alla dess storlekar och färger
Servera till mini pepparkakspajer eller pepparkakor. Jag är tyvärr ingen fan av ädelost och har aldrig varit men det är min man så han fick göra ädelostkrämen till pepparkakorna när vi hade glöggfest förra söndagen
pepparkakspaj med kola och choklad. Om du testa något nytt till julfikat, har jag ett tips här i form av en raw paj med smak av pepparkaka, kola och choklad
Det här är en chokladig och lite kryddig paj som passar fint till adventsfikat. Receptet hittade jag bland mina tidningsurklipp men en googling visar att det verkar komma från Lisa Lemke ursprungligen
Igår svängde jag ihop en äppelpaj efter ett läsarrecept i Buffé-tidningen. Väldigt snabbt och enkelt. Ska bjuda på den på ett möte idag, så blir spännande att se vad omdömet blir
Pajdeg. 250 g pepparkakor4 msk smält smör1 ägg1/2 tsk salt Fyllning. 200 g mörk choklad av hög kvalité1 msk mald kanel1 dl grädde3 äggulor1 msk smör1 krm salt Serveras med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.