Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Snörullad pepparkaksfudge, foto. Snörrullad pepparkaksfudgeTycker du om pepparkaksdeg. Stefan Edetoft från boken ”52 Helger – Smaker för årets alla tillfällen”
Förvara kallt i kylskåp så håller din pepparkaksfudge i minst i 4 veckor. Gillar du pepparkaksdeg. Då är den här fudgen med smak av mild pepparkaksdeg något för dig
Fudge är egentligen inte min grej, den här fudgen däremot går inte av för hackor. Riktigt gott. Första gången jag testar på att göra egen fudge och när resultatet blev så lyckat kan jag verkligen tänka mig att testa fler recept
Pepparkaksfudge. En favorit bland julgodiset. Len och mjuk fudge som smälter i munnen. Man kan blanda pepparkakskrydda i smeten också om man vill, men pepparkakorna ger nog en tillräcklig smak enligt mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.