Här kan man avsluta om man vill ha sockergrynig mandel. Rör med trägaffel. MED skal. 200 gram sötmandelMED skal200 gram strösocker (= ca 2,4 dl)0,6 dl vatten1 st vaniljstång eller 0,5 tsk vaniljsocker. Recept hittat här 200 gram sötmandel
Rosta (stek) mandeln i oljan i en panna på lite över medelvärme tills den får en fin brun färg. Krydda med lite av kryddblandningen och flingsaltet efter smak
Då är vi i full gång med att dricka glögg och äta julgodis. Häll mandlar, socker och vatten i MicroCook Kanna 1 loch rör runt med Rörsked. Sätt MicroCook Kanna 1 l i vatten eller diska den med det samma efter
Rosta (stek) mandeln i oljan i en panna på lite över medelvärme tills den får en fin brun färg. Tidigare brukade jag krydda med "Santa Maria red fusion taco spice mix - smoked chili & garlic
En ljuvlig småkaka med mör botten, marängtäcke och rostademandlar/mandelspån. Har du ingen matberedare går det bra att arbeta upp en snabb deg förhand med
Som ni vet, delar jag ytterst sällan med mig av recept som innehåller kött här på bloggen. Men när jag nu väl äter kött - då vill jag att det ska vara så smakfullt som möjligt, och aldrig, aldrig, aldrig mer än medium stekt - hellre mer mot rare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.