Pecannötspaj med kola. Hej på er,. Efterrättstips på ingång, håll i er – det här är goa grejer. ). Paj funkar alltid och om du tänker dig att du kombinerar det med pecannötter, kolasås och vaniljglass så förstår du att det knappt kan bli fel
Till jul gillar jag att baka pajer med nötter. Här kommer ett riktigt guldkorn, väldigt god. Fördelen med nötpajer är att de är alltid godast dagen efter, så man kan med fördel baka dem dagen innan
Pecannötspaj. Pecannötspaj. Ställ ugnen på 175 grader. Mät upp mjöl i en bunke, tärna ner smöret, och rör ner vatten, salt och socker, arbeta ihop detta till en deg, och tryck ut i en form (22-24 cm)
Förutom pumpapaj är också pecannötspajen en näst intill obligatorisk dessert på thanksgiving. Eftersom jag tyckte det var tråkigt med två pajer till efterrätt gjorde jag istället om pecannötspajen till en macaron
Jag och min älskling gjorde denna tillsammans till hans födelsedag. Väldigt god. deg. Ca 3 1/2 dl mjöl 2 tsk socker 1/8 tsk salt 1/2 dl kallt smör 1 stort ägg , lätt vispat Mjöl , för att rulla degenfyllning
På hösten måste man baka denna pajen. Denna gången gjorde jag den glutenfri. Jag bytte ut mjölet i receptet till glutenfritt mjöl så hela familjen kan käka pajen
8 portioner (en pajform 25 cm i diameter). 1. Pajdeg. Finfördela smöret i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg
Receptet på pecannötspajen ska jag försöka lägga upp sen idag med. 19 maj 2016. 19 maj 2016, 09. 50. Efter att mamma kom hem från jobbet i tisdags så åt vi middag tillsammans och sen tog vi en promenad i det fina vädret
Men en pecannötspaj gjord på grillen är ju gott. Det var ett tag sedan det kom ut en intervju men här kommer en rykande färsk intervju med Johan Nilsson
Kör mjöl, kakao, smör, mandel och florsocker i mixer till en blandning som liknar grovt mjöl. Tillsätt äggulan och 1 msk vatten, kör igen tills en degboll bildas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.