Den här pastarätten med kyckling, spenat ochsoltorkadetomater åt vi i fredags. Tillsätt vitlök ochtomater till kycklingen och fräs med en stund så att kycklingen får ta smak
Den här pastasåsen är ett fantastiskt sätt att få in lite mysig väldoftande mat i vardagen - för den är både fantastiskt god och går galet snabbt att laga
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiffmed creme bonjour färskost medsoltorkadetomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkadetomaterna fintBlanda riven ost medtomateroch philadelphiaostenTa lövbiffarnaoch lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasåsmed bland annat mozzarella, tomateroch babyspenat i Recept kommer här nedanför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.