Pastasås Chateau Bleu
Pasta Recept
Pasta Recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 1/2 hg färska champinjoner
  • 2 msk smör
  • 100 g ädelost (Chateau Bleu)
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk
  • 1 1/2 msk mjöl
  • salt och peppar
  • Smält smöret och osten i en kastrull. Tillsätt mjölken och mjölet, utrört i grädden och låt koka upp under omrörning.
  • Blanda ner de skivade champinjonerna och krydda efter smak och tycke.
  • Servera såsen till nykokt, grön eller vanlig bandspaghetti.
  • Pastasås Chateau Bleu is a post from: Pasta Recept

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.