Pastagratäng var den rätt som fick stå för kvällens middag och fyra matlådor. Just nu är det ganska så lungt i skolan så passade på att laga en middag som är enkel att göra om till matlådor
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Härligt med lördag men vilket skitväder vi har, ingen julkänsla alls men det är ju ändå rätt mysigt att kura ihop sig inomhus nu, kanske tända en brasa, baka lite gott adventsfika och fundera på vilka julklappar man har kvar att inhandla
Den här rätten skapades verkligen av en känsla av att jag var sugen på syltlök och kapris, men visste inte alls hur jag skulle göra för att få in det i maten
Lasagne Bolognese- en klassiker man aldrig tröttnar på, så enkelt, krämigt, gott och mättande. Jag serverade lasagnen med Kidneybönsallad, det tog ca 1,45 minuter att tillaga lasagnen tillsammans med alla förberedelser
01 Dec. 19. 33. Smörgåstårta. 1kommentarer. Här kommer en smörgåstårta som jag gjorde till min systersonsdop. Det är en coleslaw fyllning och en avocadoröra i och sen dekorerad med grönsaker, ägg,rom och räkor
Sätt ugnen på 225 grader och grädda pastagratängen i ugn i cirka 20 minuter. Koka pastan i ett par minuter, häll av vattnet och lägg pastan i en ugnsform
Gjorde en superenkel pastagratäng med köttfärs häromdagen. Pastagratäng med köttfärs 4 port. En bra vardagsmiddag som passar perfekt att förbereda och bara ta fram och gratinera när man ska äta
I kväll blev det en pastagratäng med kyckling. Pastagratäng och kampen med Viktväktarna. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
Helt okej som det är, men samma ingredienser i form av en pastagratäng… Mycket bättre, eller hur. Jag fick en fin stekgryta i gjutjärn i födelsedagspresent, som var helt perfekt att göra den här pastagratängen i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.