Jag trodde inte att Arvid och Sigrid skulle äta så mycket - men det gjorde de verkligen. Tiden har gjort tanninerna mjukare men visst kan man ana att det är cabernet sauvignon även med tanniner av det mjukare slaget
Vårt sommarprojekt att äta mer fisk och mindre kött har fungerat bra så här långt. Arvid och Sigrid kanske inte gillar alla våra skapelser, men det gör de ju å andra sidan inte när vi lagar kötträtter heller
Ett glas Chardonnay passade fint till. Under semestern blev det mycket grillat och ett recept jag tidigare hittat hos Tant Gul (måste komma ihåg att fråga hur hon fick namnet eller hur det kommer sig att hon kallar sig så) passade jag på att testa, nämligen grillad torskfilé
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.