Jag slänger ner squash, aubergine, lök, röd och gul paprika i min. Kycklingen som i sig inte smakar så mycket (och lätt kan bli torr) blir jättesaftig och det salta höljet med halloumi lyfter den till smakskyarna
Kyckling, chorizo, timjan, paprika, vitlök, grädde mmm. Paprikapulver. Först tyckte jag det var en konstig kombination, kycklingoch kryddkorv, och förvarnade resten av familjen att det var inte heeeeeelt säkert att det skulle bli bra
Häll tillbaka lök-ochpaprikahacket över kycklingen i stekpannan. Improviserad chili/paprikakyckling. Riv vitlöksklyftorna, hacka schalottenlökarna ochpaprikan
Dela varje paprika strax under skaftet, behåll toppen och skrapa ur kärnorna. Ibland så måste man även skära lite i botten på varje paprika för att den skall kunna stå upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.