Den här gången får det bli goda pannkakor med fyllning av gräddkokt grönkål, ädelost och nötter. Jag kallar dem inte crepes, för crepes brukar vara tunnare, och de här pannkakorna är mer matiga och lite tjockare
Förutom att dessa pannkakor är oerhört lättlagade är de även fria från gluten och mjölk. Pannkakor är en maträtt som jag aldrig kommer att tröttna på för de går att variera i oändlighet
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt ägg och mjölk, blanda tills det är klumpfritt. 2. Låt stå och dra i 10 min så fiberhusken gör sin verkan och smeten blir tjockare
Jag drog mig till minnes att jag i någon pärm ska ha ett recept på pannkakorutangluten. Dessa är så goda att man nuter av dem även utan att vara glutenallergiger
Fluffiga amerikanska pannkakor som smakar himmelskt gott. Servera dina pannkakor med önskat tillbehör. Inlägget Amerikanska pannkakor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.