Den här gången får det bli goda pannkakor med fyllning av gräddkokt grönkål, ädelost och nötter. Jag kallar dem inte crepes, för crepes brukar vara tunnare, och de här pannkakorna är mer matiga och lite tjockare
Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Pannkakor är en maträtt som jag aldrig kommer att tröttna på för de går att variera i oändlighet. Förutom att dessa pannkakor är oerhört lättlagade är de även fria från gluten och mjölk
Jag har länge gått och suktat efter Cavaliers steviasötade nutella, inte för att jag på något vis tror att det är ett bra alternativ – men jag tror att det är ett bättre alternativ än den vanliga, sockerbombade nutellan
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt ägg och mjölk, blanda tills det är klumpfritt. 2. Låt stå och dra i 10 min så fiberhusken gör sin verkan och smeten blir tjockare
Originally posted on Nilla's Kitchen. Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Tyckte hon gjorde det lite svårt för mig genom att önska sig soppa (helst morotssoppa, vilket det också blev - och den var ju inget problem) lite värre då med pannkakor
Jag har fullt upp i helgen med Stjärnjul och våra konserter, så att baka hinner jag knappast. Jag gillar egentligen inte att köra repriser, men blir så illa tvungen
Vi har varit på bröllop i helgen. Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, och med lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Choklad och havre är favorit-ingredienser vid bakning för det blir så god smak av det, så dessa kakor har alltid varit en storfavorit och det bästa sämsta är att de är godaste direkt från frysen, dvs det är alldeles för enkelt att var onyttig
Jag har nedan beskrivit ett sätt att göra en lyckad smulpaj med blåbär men det finns flera sätt att få till en bra smulpaj utan gluten, mjölk eller vitt socker
Idag gjorde vi lite havrekex, vi gjorde dem sockerfria så att även lillasyster får smaka och glutenfria så att kusinen kan smaka när hon kommer på besök om en vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.