Recepetet på panirosten är hämtat från Govindas kokbok. Det här är en ost som dyker upp i Indisk matlagning lite här och där och som är jättelätt att göra
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yoghurt och gör egen panirost mm
200g hackad spenat fryst eller färsk1-2 vitlöksklyftor1-2 msk tomatpure1 burk finkrossade tomater gärna polpa1-2 tsk riven färsk ingefäraPanirost gjord på 1. Skär därefter upp panirosten i ca 2 cm stora kuber och lägg dem i grytan och låt grytan småputtra i ytterligare 10 min
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Egen panirost gjord på 1. Skär därefter upp panirosten i ca 2 cm stora kuber och lägg dem i grytan och låt grytan småputtra i ytterligare 10 min. Egen panirost gjord på 1
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.