Jag kan erkänna att jag till en början var skeptisk till hela idén med att försöka förvandla simpla morötter till något som liknar bacon, men så tänkte jag på hur gott det är med morots'lax' och gav det hela en chans
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yoghurt och gör egen panirost mm
200g hackad spenat fryst eller färsk1-2 vitlöksklyftor1-2 msk tomatpure1 burk finkrossade tomater gärna polpa1-2 tsk riven färsk ingefäraPanirost gjord på 1. Skär därefter upp panirosten i ca 2 cm stora kuber och lägg dem i grytan och låt grytan småputtra i ytterligare 10 min
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Egen panirost gjord på 1. Skär därefter upp panirosten i ca 2 cm stora kuber och lägg dem i grytan och låt grytan småputtra i ytterligare 10 min. Egen panirost gjord på 1
Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Recepetet på panirosten är hämtat från Govindas kokbok. Foto. Johannes Wätterbäck. Det här är en ost som dyker upp i Indisk matlagning lite här och där och som är jättelätt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.