Rosta brödet i enbrödrost eller påenstekpanna och du använder lite tjockare skivor av bondbröd. Toppa om du vill med spansk skinka eller spansk hårdost
Klickar ut röran på tallrikarna och lägger påden stekta filén. Kycklingfilé, 2 stycken 200 g Philiadelphiaost (smak av gräslök) Soltorkade tomater, en halv burk ca 75 g Krossad vitlöksklyfta Hackad färsk timjan Rör ihop detta. - Läs hela inlägget här 2 stycken
Lägg steken i enstekpanna och bryn köttet tills dess att köttet blir gyllenbruntpå kanterna. Lägg steken samt kryddor och glögg i enplastpåse i kylen över natten
Salta kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidor i smör i enstekpanna. Koka upp skal, saft, creme fraiche, smulad buljongtärning, soja, russin och sambal oelek i enpanna
Lägg upp salladenpå två tallrikar och fördela ävenden varmrökta laxenpå dessa. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, rom, dill och citronjuice i en skål
Brödet ska ha en lätt krispig yta och låta stumt när du knackar lite lätt på det. Kokos – och bovetemjöl är en riktigt smarrig kombo i bröd och det här är verkligen så lättlagat det kan bli
Stek i stekpannan och servera direkt. Blada ihop allt och platta ut runda bröd. 2 dl vetemjöl 2 dl rågsikt50 gr mjukt smör2 tsk bakpulver 1 tsk salt2 dl fil eller yoghurtRör ihop bakpulvret med mjölet först
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.