Panna cotta med blåbärskompott. och kaneldoftande havrekrisp. Det godaste på länge. Ni får förlåta mig. Det är inte precis första gången jag bombarderar er med ett recept på mini-panna cotta
Hösten har högsäsong och drar på alla sina batterier vad gäller regn och rusk helt klart. Visst är det alltid lite godare att äta något varmt på morgonen när det är kallare ute
Här kommer nu receptet på bästa helgmiddagen denna veckan som utlovades igår. Min vän Björn ringde där han var klar med att dumpa fruntimmer på stan och vi bestämde oss för att slå våra påsar ihop för kvällen
Den här galna hösten då livet består av flängande mellan jobbet och sporadiska flytt- och renoveringsutflykter till Blå Huset så är släng-allt-i-en-gryta-och-glöm-bort-det-matlagning en räddning och välsignelse
Denna veckan finns det saker att fira. Wilhelm och jag firade 3-årig bröllopsdag i onsdags, i tisdags var det 2 år sedan vi flyttade till vårt hus och igår nådde statistikräknaren 200 000 träffar på bloggen
Oj, vilken helg. Strålande solsken och en riktigt vårkänsla som infann sig. Vi hade svågern på besök och han gick loss på alla fruktträd, nu hoppas vi på små täta träd som skall ge massor med frukt i sommar
Nu ni, nu är jag PÅ. Jag har en bra idé som jag tror kan sitta helt rätt i era magar och matlådor. Jag är sjukt inne på sallader och grönsaker, äter en sallad om dagen i de flesta fall
Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör. Jag tycker mycket om smaken av brynt smör. Det blir nötigt och lite sött och passar bra till fisk eller grönsaker
Dags att börja fundera på goda desserter till påsk eller smarriga tårtor till fikat. Här är en av mina absoluta favoriter bland de påsktårtor jag gjort
Solen visade sig i tre minuter under eftermiddagen och min sommarlovslediga, uppehållsferietjänstarbetande, men nu semesterfirande fru skriker grill i telefonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.