Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Man kan göra så mycket gott av säsongen alla bär och frukter. Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Kroppen är fantastiskt spännande och det är både intressant och skrämmande hur mycket vi faktiskt kan påverka vår hälsa, såväl inre som yttre, med just maten
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Råkostsallad är dessutom perfekt attgöra stor sats av. Jag försöker äta så varierad kost som möjligt och ser till att jag får i mig alla byggstenar vi behöver som protein, fett och kolhydrater
Jag vill använda mina till mycket, så jag hade bara olja på för knaprighet. Ni som läser många amerikanska hälsobloggar har säkert kommit i kontakt med recept med pumpapuré, perfekt i nyttiga efterrätter och kakor
Sen in i kylen under nattenoch dagen efter så är det bara att vispa upp grädden. Tårtan består egentligen av tre delar (vilket Olof gör) och jag valde två olika fyllningar till dessa tre delar
***Skulle du råka ha för mycket rabarber du varken vill eller hinner baka, safta och sylta så måste jag tipsa om det allra bästa en kan göra av rabarber
Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör. Så gott och enkelt. Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav min kostomläggning, nämligen risotto med räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.