Inte konstigt att alla trängs på gymmen efter nyår. Det är verkligen mycket gott och snaskigt som florerar i bloggosfären just nu, och jag är ju inte sämre jag än att jag hakar på
Lägg dem på bakplåtsklädd plåt. Lägg vaniljkräm i en sträng mitt på längderna. Pensla kanterna med ägg och grädda på näst nedersta falsen i 225 grader i ca 10-15 minuter
Botanisera gärna i grönsaksdiskarna, det finns massor att välja på som går utmärkt att grilla. Maken sköter själva grillen och den här gången la han på oxfilé och fläskfilé i bitar, majs och sparris
Tvättkorgen äntligen tom så vad skulle man hitta på. ) Biljetter till Lerbäcks teaterns uppsättning av Rasmus på Luffen, en trevlig tradition som ungarna älskar
Först en variant på björnbär och äpplen och sen en på lite olika frukter. Gick än en gång på det där med billiga nektariner och päron i korgar, att jag aldrig lär mig att de sällan smakar nåt
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. Grilla sedan kotletterna på glöden så de får fin färg runt om, stäng gärna locket under tiden som du grillar
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Klyv kräftorna pålängden och rensa ur oönskat innehåll. Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. Stek på bägge sidor tills den är genomstekt och ser frasig ut
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd. Om du vill baka dem som bullar placerar du dem istället på bakplåtspapper och låter grädda i ugnen under samma tid, beroende på hur stora du gör bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.